ERA PEPPTIPS – DEL TVÅ

”Ta ett A4 och fyll pappret med allt det dåliga från förhållandet. Alla bråk,saker han sagt och hans mindre attraktiva egenskaper. De dagar det gör som mest ont läs listan och få perspektiv. Det var inte så perfekt som ditt brustna hjärta tror. En fuckboy deluxe behöver ingen!”

”Efter mitt breakup har jag tänkt att; om jag klarade mig utan honom innan vi träffades, så klarar jag mig utmärkt efteråt också.”


”Kom ihåg att det är i motvind drakar lyfter ❤️ I onsdags vann tjejgruppen Little Mix årets singel i Brit Awards för låten ”Shoutout to my ex” en peppande låt för alla som någonsin blivit dumpade. Den är kaxig och positiv, kanske inget för den som fortfarande är sorgsen och som inte känner sig bra alls. Men tyckte ändå att bilden var passande, den är motiverande. Efter ett breakup gör jag honom avundsjuk och får honom att inse vad han går miste om. Men utnyttja inte någon annan kille för att göra detta, jag rekommenderar att man tar några riktigt snygga bilder istället! 😉 ”

”Mitt tips är att lära känna nya människor och börja göra saker du har velat men aldrig vågat❤”

”Mitt pesta pepp: när det tog slut med min kille för två är sen fanns det en låt som gav mig SÅ mycket styrka, ”på egna ben” med carola, den texten gick rak in i hjärtat och jag känner mig faktiskt starkare av den. Lyssna på den och känn hur du äger världen!! Kram<3″

”Mitt förslag efter ett breakup är att vara med familjen. Dem gör en nästan alltid glad. Man kan prata med dem om det eller bara umgås med dem. <3”

okiii2

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.