DEN LIVSSTIL JAG HAFT

Ingredienser: Proteinpulver chokladsmak, fiberhavregryn, lättmjölk, ägg. 

Hur jag mår just nu har tyvärr speglat ut sig alldeles för mycket över min livsstil. Inte så konstigt kanske, men men. Tidigare, i flera år, har jag tränat ungefär 4 gånger i veckan, ätit sund mat i typ lchf . Dvs, haft en hälsosam och verkligen sund livsstil. Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och på senaste har jag tappat den identiteten. Det blir som en ond cirkel, jag mår dåligt, går inte och tränar, mår sedan dåligt över att jag inte tränar i och med mitt otroliga underskott av endorfiner. Så bara går det neråt. 
Jag är medveten om att det är en ohälsosam, tillfällig period jag befinner mig i just nu, och jag måste därför vara snäll mot mig själv i den svacka jag är. Så länge jag bara hittar tillbaka sedan liksom. Något positivt är att jag faktiskt släppt min kroppsfixering och börjat acceptera hur jag ser ut på ett annat sätt nu tex och det är något gott i det hela. Men idag, när jag körde ett pass på gymmet för att sedan komma hem och laga sund mat – WOW, jag har så mycket endorfiner i kroppen just nu! Är verkligen förvånad över hur bra jag mådde direkt när jag klev innanför gymmet idag. Det kändes som om en pusselbit av mig själv sattes på plats igen. SÅ glad för det. Tror verkligen en stor del av mitt välbefinnande ligger i träningen. Eller jag vet att det är så. Så även om det tar emot lite i början måste jag långsamt, börja hitta tillbaka till min gamla livsstil för att så småningom komma på fötter igen. Men idag, just nu, känns det jäkligt bra. <3 

En tyckte om “1”

  1. Emma

    Träning kan verkligen göra underverk får ens välmående! Jag försöker träna så mycket som möjligt och inte rucka på den rutinen i första taget, och använder mig precis dom du av en psykolog för att bolla tankar och må bättre. Tror alla i allmänhet, men vi tjejer i synnerhet, borde använda oss av psykologer/terapeuter oftare, oavsett om man är på topp eller i botten. Jag tycker själv att det gör så mycket med en som människa, inte bara att jag kan se att andra personer agerar på ett visst sätt, förstå varför och hur det påverkar mig osv, utan jag inser faktiskt också mina egna brister, svagheter och förbättringspunkter för att komma dit jag vill. 🙂 Det i kombo med träning är faktiskt görbra!

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.