LIBANESISKT FÖRSTA GÅNGEN

I torsdags var jag Amanda och Fanny och käkade libanesisk mat på ett helt nyöppnat ställe som heter Elias och ligger på herkulesgatan 5. Jag har faktiskt aldrig ätit libanesisk mat tidigare så det var så intressant! Vilken smakupplevelse. Rätterna kom in i små portioner och i massa olika varianter, älskade det med tanke på att jag tex älskar tapas. 

I fredags kväll började jag känna mig dålig och igår vaknade jag upp HELT förstörd. Tror jag knappt någonsin varit så sjuk, men sov 21 timmar av 24 det dygnet. Så ja, under täcket har jag spenderat hela helgen. Inte okej att jag är sjuk igen när jag precis hade tillfrisknat, men det är min kropp som säger ifrån så det är dags att börja lyssna på den. Kram!

En tyckte om “3”

  1. GoForFit

    Libanesisk mat är riktigt gott! Att få in det mer som åt tapas-hållet är ju perfektion, enligt mig som aldrig kan bestämma mig och vill smaka på allt, haha :))

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.