JAG ORKAR INTE DEJTA

Jag träffar ingen just nu. Jag lever solo, singel och helt utan varken mysiga middagar, netflix & chill eller annat trevligt som många andra singlar ägnar sig åt. Dejtinglivet går ju sådär, milt sagt. 

Inte för att jag kanske inte vill, men för att jag helt ärligt inte orkar. Så fort jag eventuellt får upp ögonen för någon så visar det sig vara en douche. Jag blir alltid besviken. Jag är SÅ trött på att bli behandlad som om jag vore utvald eller speciell när det är det sista jag är. När killen skriver med fem andra tjejer eller plötsligt slutar svara för att han pippar någon annan. Jag är kräsen och känslig och avskyr att känna mig som tjej i mängden. De som jag ägnar tid till är speciella för mig på något sätt, och på samma sätt vill jag bli sedd tillbaka. 

Men. Som sagt. Nu när jag har försökt kasta mig ut så har jag bara blivit besviken. Den senaste killen jag träffade på en middag rekommenderade en klubb ute, dit han brukade gå ofta, för att det fanns ‘jävligt många tajta brudar där’. Really? En annan frågade om han fick bjuda ut mig på en dejt för att några dagar senare börja ragga på min bästa vän. (Det här är en kille som får allt och alla på rygg, tro mig) När jag tackade nej och konfronterade honom kring hans beteende frågade han om vi skulle gå alla tre, tillsammans. Really? Vart är respekten? Det är inte bara mina egna erfarenheter som gör mig trött, senast ute satt vi ett tjejgäng och det visade sig att tre av oss hade bestämt träff med samma kille dagen efter, mys. 

Jag ogillar att det känns som att nästa kille jag kommer bli sårbar för är någon sådan, som kallar mig baby – men inte bara mig. Hur ska detta gå haha. Jag blir nästan full i skratt när jag skriver det här inlägget. Har i alla fall börjat springa och säga ifrån nu de gånger någon uppvisat osköna tendenser istället för att sträva efter mer uppmärksamhet. Det är säkerligen det dessa typer brukar få ut av sitt beteende tyvärr. Det är ju så det funkar idag – det man inte kan få vill man ha. Been there. Done that. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.