ATT INVESTERA I SIG SJÄLV

Godkväll! Vill börja med att säga tack igen, för er som lägger ner en minut för att skriva till mig, här eller på instagram. Det betyder jättemycket. Senaste dagarna har jag bara fokuserat på jobb, ibland kan jag tycka att det är skönt att semestern är över så att man kan hålla styr på sina tankar som annars kan fara lite väl långt vid ledighet. 

Jag har även försökt investera i mig själv för min hälsa igen. Det kan vara så avgörande för ens välmående att ta små steg i rätt riktning. Ett aktivt val är ett steg på vägen. Jag har börjat återgå till mina träningsrutiner, haft massor med myskvällar med mina underbara vänner och skämt bort mig själv med diverse skönhetsgrejer. Som idag, gjorde de här fina naglarna! Brukar vanligtvis ha en väldig basic stil men den här gången valde jag att leka lite, kul! Alltså helt ärligt, varenda krona man investerar i sig själv när man är ledsen är så värt det. Sedan behöver det inte kosta heller – att gå ut och springa ger mig också mycket endorfiner. Kram på er! 

En tyckte om “3”

  1. Hanna

    Fortsätt investera i allt som får dig att må, om så bara lite, bättre. Jag fortsätter titta in här varje dag. Grym är du.

    (Och jag blir minst lika varm och glad av dina svar på mina kommentarer som du skriver. Tack för att du tar dig tid! Du känns så himla genuin. Kram!)

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.