JAG VAR FÖRÄLSKAD I EN MYT

Det här kommer bli ett av mina mest personliga inlägg. I skrivande stund är jag kanske en aning chockad. Men samtidigt inte. För innerst inne har jag alltid vetat att det var såhär. Men där och då, nej, då var det jag som var en psykopat och inbillade mig sjuka saker. Det var jag som hade problem med min svartsjuka och anklagade honom för dittan och dattan helt i onödan. Jag minns alla djupa diskussioner vi hade och hur jag gråtandes i hans famn berättade för honom vad jag tidigare varit med om och hur livrädd jag var för att bli bedragen. Jag bad honom från djupet av mitt hjärta att bara vara ärlig mot mig. ”Du kan vara lugn Sofia, du kan lita på mig” Sa han. Och hade precis åkt från henne till mig.

Min magkänsla satt alltid på facit. När jag drömde att han låg med någon annan var det precis det han gjorde. Att han hade kondomer i väskan blev normaliserat fast jag visste att det var fel. Tjejen som ringde mitt i natten var inte en stalker. Mina intuitioner visade mig sanningen och varningsklockorna blinkade rött hela tiden. Men under hela det året fick han mig att börja tro att det var jag som satt på problemet och var sjuk. Nej. Det var inte jag. Det var aldrig jag.

På bussen hem igår skrev en tjej till mig på Instagram. Jag kände igen namnet direkt, hon var en av alla tjejer han hade snapat med och när jag brukade ifrågasätta honom kring detta sa han att jag kunde dra åt helvete om jag tvingade honom att välja bort sina vänner för mig. Jag visste att hon inte var en vän. Igår skrev hon och berättade allt. Att dem hade setts i flera månader och bad om ursäkt för att hon inte hade någon aning om mig. Men det som kändes allra mest var att hon bekräftade det jag alltid gått och fasat.

Helgen i december som jag kollapsade i en panikångestattack på grund av hur dåligt jag mådde över oss efter ett bråk, och han aldrig dök upp. (Blogginlägg här) Då valde han att vara med henne. Jag minns hur jag den söndagen låg och grät i timmar för att jag aldrig känt mig så liten och oälskad. Jag ringde mamma och hon bad på sina bara knän att jag skulle lämna honom och jag visste att hon hade rätt i att han inte brydde sig. Jag klarade att hålla honom borta i en vecka men när han kom krypandes var jag inkapabel till att säga nej. Jag var så kär. Han hade ju bara däckat på en efterfest. Det hade ju kunnat vara så. Jag försökte verkligen intala mig själv att det var så. 

Jag känner mig sviken och lurad. Jag har varit förälskad i en myt. Jag är matt och tom på hopp om att träffa en ärlig kille. Rädd för att aldrig kunna lita på någon igen. Samtidigt är jag lättad. Jag är lättad över att det här är ett avslutat kapitel i mitt liv och för att rättvisan kom till mig till slut. Att jag äntligen har fått svar på mina frågor. Hade vi fortsatt varit tillsammans hade han brutit ner mig till smulor. Jag förtjänade ALDRIG det här och jag tänker ALDRIG någonsin ta hans skit. Det var inte jag som kände fel, gjorde fel eller var fel. Jag kan lägga handen på hjärtat och veta nu. Det var aldrig jag. Alltså, det här är så overkligt men jag ber innerligt att det här kommer ge mig styrka och hjälpa mig vidare ur det här. Jag är stark som står på benen idag och starkare kommer jag bli. Tack för att ni finns. 

En tyckte om “41”

 1. Isabella Jedler

  Sååå bra inlägg Sofia! Jävla as han är <3 Verkligen. Det sista du förtjänar! Så patetiskt att de va den människan som dessutom var på dig om att HAN var rädd för att bli sviken! Så är han typ den värsta mansgris man ens hört om.

  Svara
   1. Anonym

    Hej, du känner inte mig och jag likaså gentemot dig. Vanligtvis så hade jag aldrig ens tänkt tanken att skicka ett meddelande som detta till en (för mig) okänd person, om det nu inte var så att jag delade exakt samma smärta som du gör just nu. Jag förstår dig, tro mig, I do. Den där känslan av hopplöshet, ilska, sorg, förvirring, ångest och 30 andra känslomässiga knivar som dansar runt i magen dygnet runt. Man undrar: varför jag? Varför göra detta mot mig när jag skulle ha gått till världens ände och tillbaka för den personen? 

    Varför skrev jag då det här? Jag ville bara tacka dig för dina inlägg då de har hjälpt mig mycket på vägen och fått mig att inte känna mig ensam i mina tankar. Om min bild av dig, utifrån dina inlägg, stämmer så vet jag att du i sinom tid kommer att blicka tillbaka på situationen, och honom, och inse hur pass jävla stark du egentligen är som tog dig igenom ett bokstavligt helvete med huvudet högt och att du var den bättre personen. Bara det faktum att du öppet kan prata om detta och bära ditt hjärta på dina ärmar visar på den styrkan. Du, jag och alla andra som går igenom detta förtjänar bättre och i slutet av dagen så ligger förlusten hos dem som vände oss ryggen, inte hos oss. Ge aldrig upp, you do you girl

    Svara
    1. Sofia Öberg Post författare

     TACK för att du lägger ner en minut på att skriva. Det betyder så mycket att du kan relatera. Vi kommer starkare ur det här <3 KRAM!!!!

     Svara
 2. Anonym

  Åh älskade du, så bra ändå att du äntligen fick det bekräftat. Varit igenom precis samma sak, fast fick reda på det efter att han dumpat mig. Massor av kramar ❤️

  Svara
 3. Jennifer Queen

  Alltså detta inlägg är som att läsa om mig själv och det jag gick genom med mitt senaste ex. Fy fan vad bra skrivit rent ut sagt!!
  Man ska alltid lita på sin magkänsla!!
  Kram till dig och starkt av dig att skriva detta inlägg <3

  Svara
 4. Elina

  Hej!
  Jag vill bara säga att jag befinner mig i samma situation, fast tvärtom.
  Jag har en kille som jag älskar med hela mitt hjärta och som jag aldrig skulle vara otrogen mot.
  Men han hittar alltid massa ursäkter och saker som antyder att det inte alls är så och inbillar sig massa saker hela tiden.
  Tex hade jag också kondomer i min väska och han blev jätte arg när han hittade dom. Men jag hade bara plockat på mig dem på en gayklubb på fyllan.
  En gång ringde en obehaglig kille mig och sa att vi hade träffats på ett bröllop(en stalker) , men jag sa till min kille att jag hade ingen aning om vem det var. Han trodde mig inte. Jag har några killar från jobbet och lite gamla killkompisar på snap som han inte känner, när han såg det blev han jätte nojjig och ville att jag skulle ta bort dom. Jag är såå inte intresserad av någon av dem och helt ärligt är de bara mina vänner.
  Jag har många fler liknande historier…
  Han antar det värsta och tror att jag ljuger hela tiden. Han har skapat en egen fantasi bild i sitt huvud om att han inte räcker till och att jag när som helst kommer att lämna honom. Han är så rädd att minsta lilla grej kan förvandlas till att jag är otrogen och då vill han göra slut för att slippa bli sårad på riktigt.
  Vårat förhållande är helt fantastiskt och jag är så lycklig… Men hans svartsjuka och osäkerhet förstör vårat förhållande så mycket, vi bråkar jätte ofta och jag vågar knappt ens gå ut med mina vänner för jag är rädd att han ska må dåligt och tro massa saker.
  Han har världens finaste tjej men hans osäkerhet förvränger hela bilden av mig.
  Han är så viktig för mig och jag tänker inte ge upp för jag tycker samtidigt så synd om honom för att han är så orolig hela tiden.
  Min killes ex hade varit otrogen mot honom och därför beter han sig såhär mit mig.
  Men det jag vill säga är att de finns ärliga människor därute glöm inte det !
  Så försök att inte bli som min kille för ditt eget bästa

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Tack för att du berättar din historia! Detta är ju jätteintressant. Hade jag varit i din sits hade jag gjort precis allt för att motbevisa det han påstår. Jag hade ex inte brytt mig om min kille fick se mina konversationer på Facebook med någon om det skulle hjälpa honom i processen att börja lita på mig. Sedan är det såklart sorgligt att han applicerar det han varit med om tidigare på dig. Jag har också varit i en relation där min kille var sjukt svartsjuk på mig. (I denna relation också för den delen, var han stört svartsjuk på minsta lilla med som kunde väcka misstankar) Dessvärre hanterade han det med att vilja ligga steget före och låg med andra bakom min rygg. Jag skulle se upp så att din kille inte hanterar situationen så… Det verkar vara så vanligt. Men ni behöver verkligen prata om detta ordentligt så att det inte förstör något som annars verkar vara så fint. Kram

   Svara
 5. Michaela

  ÅH jag vet EXAKT hur du känner!!!! Har precis lyckats bryta mig loss från ett 2 år långt förhållande där det kom fram att under hela den här tiden har han hela tiden varit tillsammans med sitt ex, t.o.m bott tillsammans med henne!. Jag visste inte om nånting, han sa hela tiden att de gjort slut 2 år tidigare. Allt är så sjukt och alla känslor är så blandade. Jag älskar honom så mycket och det är så lätt att bara övertala sig själv om att allt är okej och tro på alla lögner. Man vill så gärna tro på lögnerna. Men alla de där små tecknen och orostankarna som tillslut visade sig faktiskt vara sant…. det värsta tänkbara var sanning. De där hemska bilderna man hade i huvudet var sant. Det var inte jag som var dum. Det gör så fruktansvärt ont och samtidigt är det bara han man vill vara med. Ber och försöker varje dag att vara stark, men kommer han krypandes så vet jag inte om jag kommer lyckas hålla emot…
  Jag säger som dig, lita ALLTID på magkänslan, hur liten den är. Och det finns inget som kan ursäkta ett sådant beteende…
  <3

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Åh herre min gud. Jag vill egentligen bara be dig om en sak och det är att kasta honom åt helvete. Jag har också älskat Jake helt löjligt mycket, men samtidigt finns det ingen människa som har gjort mig så illa. Det är INTE värt det. Att han har haft ett dubbelförhållande måste du ju förstå är HELT SJUKT. Han saknar fullständigt samvete och du förtjänar bättre. Snälla snälla stå på dig. Kämpa. Kram ❤️❤️

   Svara
 6. Sandra

  Blir så ledsen av ditt inlägg. Varit med om liknande 🙁 han fick mig alltid att känna mig psycho men sanningen var att jag hade rätt hela tiden och han var otrogen. Alltså Fyfan detta hände 2015 och har fortfarande inte kommit över det helt. Han manipulerade mig sp att jag inte hade kontakt med vänner / familj och gjorde så jag tackade nej till massa bra jobberbjudanden. Sen var han otrogen flera ggr men det som gjorde mest ont var när han hade dejtat en tjej under två månaders tid när vi var tillsammans och hon berättade alla söta saker han gjorde för henne, köpte blommor när hon var sjuk osv :/ när jag låg hemma och väntade på honom. När jag messade honom/ ringde så sa han till henne att jag var en stalker :(( sen hittade hon min dator hemma hos honom och han sa att jag var ett ons som vägrade lämna honom ifred men hon fattade att det var lögn och tog kontakt med mig och berättade sanningen. Alltså det gör så ont! Hur tar man sig vidare och börjar lita på folk igen?

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Det tar otroligt mycket att långsamt ha blivit manipulerad. Man tappar helt sin egen styrka och tillit till sig själv… Blir ju en psykisk misshandel. Fyfan det är vidrigt. Jag vet inte… Jag tror bara att jag kommer följa min magkänsla framöver och kasta killen om jag får dåliga vibes. Har ju varit med en kille i en relation tidigare och där var det minsann ingen svartsjuka eller misstankar eller magont så jag vet ju hur det ska vara egentligen. Man får bara vara lite kräsen. Kram!!!!

   Svara
 7. Tove

  Detta hände mig också. Det tog en lång stund för mig att hitta tillbaks till mig själv igen. Fick gå i terapi, led av en sjuk ångest och mådde verkligen uselt. Jag tror att man tar ordentliga smällar när man trycker undan sin egen magkänsla. Man slutar att lita på sig själv och tappar bort sin egen känsla av rätt och fel totalt. För att man litar på honom och känner sig galen som alltid tror att han ljuger/undanhåller något. Usch. Får gåshud. Detta är så mycket allvarligare på djupet än man tror.

  STÖRSTA kramen ever ❤️

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Jaa alltså jag får typ panik när jag tänker på hur min mage ständigt vred sig i vår relation. Jag mådde ju skit mestadels verkligen. Det är klart att det tar tid att bygga upp sin självkänsla efter något sådant. Stor kram och tack

   Svara
 8. T

  Tycker det är hemskt hur ofta sånt här händer oskyldiga och godhjärtade tjejer/kvinnor som inte förtjänar det. Mitt senaste förhållande var de värsta jag vart med om i mitt liv Men också Det mest lärorika. Är SÅ tacksam för Att den här idioten kom in i mitt liv så att ja kunde vakna upp. Har aldrig sett eller uppskattat livet på samma sätt som jag gör nu. Har aldrig varit stoltare över mig själv. Jag trodde att jag aldrig skulle komma ifrån honom för han hade tryckt ner mig till botten. Han manipulerade mig i i tre år (otrogen, spottade mig i ansiktet, drog Mig i håret, hotade mig att ta livet av sig, hotade mig med en massa saker, stängde in mig i sitt rum och hem), tills jag fick nog och bestämde mig för att lämna allt som fick mig att må dåligt. BÄSTA valet jag gjort i mitt liv. Jag skulle aldrig sänka mig det minsta för någon annan på samma sätt som jag gjort för den killen. Man lär sig! Allt det ”dåliga” är ett sätt för livet att berätta för dig att du behöver ta en annan väg. Och nästa gång du träffar en kille kommer du känna att ingen kommer kunna komma åt dg för att du är för rädd för att bli sårad. Det är absolut inget dåligt, man SKA skydda sig själv. men ta din tid att läka från det här. Hitta dig själv innan du hittar någon annan. Tips är att hitta saker du tycker om att göra, gör det du älskar att göra och gör det ofta, hitta nya saker att tycka om. Det kommer att bli bra, jag LOVAR ❤️

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Det är så fint att du kan möta det du varit med om som en lärdom och med tacksamhet. Förhoppningsvis infaller den känslan hos mig längre fram också. Fy fan vad du är stark!! TACK för din fina kommentar och KRAM

   Svara
 9. J

  Kände såhär i mer eller mindre fem år. Vet inte till hundra att han var fysisk otrogen (förmodligen var han de) men jag hittade så mycket sms och fick höra så mycket från andra människor så jag vet att de fanns andra. Konfronterade jag honom så var de jag som var löjlig och trög och han vände på nått sätt de hela till att de var jag som var problemet.

  Jag slutade tom svara när vissa vänner ringde för att jag var rädd för att dom skulle berätta saker som han gjort.
  En gång såg jag med egna ögon när han fick en lapp med telefonnummer av en tjej på krogen. Hans försvar var att HON hade velat ge honom numret. eftersom jag inte trodde på de så ringde jag upp tjejen, och nej såklart inte. De var HAN som bad om de. Hans ”ursäkt” då var att ”men jag hade ju ändå inte tänkt att ringa”

  Jag hade magkänslan och jag visste ju egentligen. Men han var mitt allt på jorden och jag dyrkade marken han gick på. De fanns ingen annan än Han.

  De är verkligen helt sjukt när man tänker på de i efterhand och de gör mig mörkrädd att så många upplevt samma sak.
  Han har förstört mig och jag vet inte om jag någonsin kommer kunna känna ordentlig tillit igen.

  Kärlek ❤️❤️❤️

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Jag är som sagt glad över att vi inte fortsatte vara ihop utan att det bara blev några månader. Men ja. Man sitter ju på sanningen men när man är så förälskad så räcker det inte att ha misstankar utan då vill man gärna tro att man inbillar sig…. 🙁 Kämpa på. Jag är övertygad om att jag kommer känna igen, däremot är det tilliten som känns läskigast. Men klart vi fixar det här. Kram

   Svara
 10. Ida

  Jag skrev en kommentar i ett av dina tidigare inlägg, för ett bra tag sedan. Att jag träffade en kille under 1år som hade tjej och skulle bli pappa, bara det att han glömde säga det till mig.

  Men det är som du säger, magkänslan, kände på mig precis som du gjorde , men lyssnade inte på mig själv. Trots att jag mådde så dåligt utav det, fast jag egentligen visste vad som hände så ville jag inte inse det. Jag älskade ju honom, och inbillade mig att det var besvarat. Och att allt var konstigt pga mig, inte pga honom. Men det var aldrig mig det var fel på. Precis som det aldrig har varit ditt fel det som hänt dig.

  Vi lär helt enkelt bli bättre på att lyssna på oss själva, vi vet ju så väl vad som är bra och inte.

  Ta hand om dig Sofia !
  Kram Ida

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Så hemskt. Ja… Man blir ju knäpp tillslut, men vi ska inte känna någon skuld <3 kram!

   Svara
 11. Hanna

  Hej, det är jag igen, Hanna. Hej. Går inte en dag utan att jag tittar in här, men idag var det nog både den tyngsta- och samtidigt bästa dagen att göra det.

  Du fortsätter skriva om mig, om MITT hjärta. Om massvis av tjejers hjärta. Och jag önskar jag var lika stark som dig.
  Jag fick ett boklöfte för nästan ett år sen nu, och jag har jobbat så mycket kring den, och alla känslor den framkallade, men det slutade med att jag la den på is. Den var om alla mina känslor kring människor jag på något vis fått känslor för. Under tio års tid. Det låter märkligt, säkerligen, men jag är en känslomänniska inifrån och ut, jag består helt och hållet av mitt hjärta som pumpar och mina vener och organ. Och så är det bara.

  Men ja, ditt inlägg tog mig som vanligt med storm. Om storm är rätt ordval. Du tycks alltid hitta mig i dina texter. Och jag tycks alltid hitta en slags frihet.

  En av mina absolut senaste kärlekar visade sig på samma sätt, som jag skrivit senast i dina kommentarer, vara en psykopat. En tjej han träffade skrev till mig i mitten på juni pga en dålig magkänsla (vi MÅSTE lära oss att prioritera dessa), och sen berättade hon allt.
  Ur detta kom det fram att han först och främst varit näst intill tillsammans med en annan tjej under hela dessa två år vi hade med varandra att göra. Fast han påstått annat, även sagt hon var svartsjuk osv. Han mådde dåligt pga henne. Sen även denna tjej som skrev hade han en relation med. Ljög om vem jag var. Psykotiskt. Samtidigt som han sa till henne att det var jag som var psykopaten.

  Hur som helst- önskar jag varit lika stark offentligt som du- för jag vet i första hand hur mycket du hjälper människor. Du är en fantastisk kvinna, och jag vet att du kommer hitta det ditt hjärta förtjänar och letar efter. Det finns inte annat i dessa stjärnor ovan oss.

  Och jag vet att jag är en helt random människa för dig, om än jag skrivit till dig några gånge förut, men du är fantastisk. Ta åt dig av allt människor skriver, det är inte annat än sanning.

  Kärlek Sofia.
  Du ger den, hela den och hela dig, och du kommer få den tillbaka. Finns inget annat.

  Som en av mina klassiska svenska favoriter sjunger:

  ”Så länge det finns människor som älskar,
  Så länge det finns längtande blickar,
  Så länge det finns bultande hjärtan,
  Så länge finns det hopp, hopp, hopp,
  Om en ljusare värld”

  <3
  Kram fina S.

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Du är ju helt fantastisk… Du har verkligen potential till att uttrycka dig skriftligt med, det märks 🙂 heja känslomänniskor! Kram <3

   Svara
 12. A

  Ville bara säga att det är så himla starkt av dig att skriva öppet om vad som hände. Kan inte någonsin tänka mig att behöva gå igenom det du har gjort, tror inte jag hade klarat av det. Du är verkligen en så stark och modig person. Du ska få se att det kommer komma en person som faktiskt är värd en flickvän som dig och som vet hur man uppskattar en 🙂 Ibland tar det bara längre tid än vad man själv hoppats på.

  Svara
 13. Leoni

  Jag tycker att det är fint att du skriver öppet om din hjärtesorg, men däremot är jag emot att hänga ut någon som är en rätt så offentlig person och smutskasta honom totalt på en website där vi endast hör DIN version av allt. Följer man honom på instagram så ser man på hans story att han träffat någon och vi vet ingenting om hur han är mot henne eller hur dom har det mellan dom. Han var förmodligen inte redo att binda sig eller så är han en douche, menar bara att det är lätt att hänga ut någon som inte kan försvara sig.

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Jag förstår. Dessvärre valde han att skriva ett öppet inlägg fullt med bullshit (inte redo pga måste ta tag i sig själv, fel tid osv, – uppenbarligen var han ju redo med någon annan) dagen efter han dumpade mig och hade han inte velat att vår relation skulle bli offentlig hade han kunnat tänka till där. Men där blev fame och att måla upp sig själv som en nallebjörn viktigare. För det andra, så har jag tappat all respekt för den människan (no shit) och för det tredje, så går det enligt mig inte att försvara dessa typer av handlingar. Det finns inga omständigheter som gör ett sådant lögnaktigt beteende okej, enligt mig. De åsikterna står jag väldigt starkt för. Kram!

   Svara
  2. A

   Vadå inte kan försvara sig? Han har Instagram som plattform, sin blogg, kan kommentera här om han vill. Hade han velat försvara sig hade han säkert gjort det.

   På vilket sätt smutskastar hon honom? Hon målar inte upp en felaktig bild, hon berättar bara om allt hon utsatts för. Hur han krossat hennes hjärta.

   Tycker att det är inget fel i det Sofia gör. Hon står upp för sig själv och delar med sig av det hon går igenom. Förstår inte var du ser smutskastning i det hela.

   Svara
   1. Leoni

    Jag tror att du missuppfattade hur jag menar ”A”. Jag känner inte Jake, jag följer honom bara på instagram, men jag försöker att alltid tänka att alla kämpar med sina egna problem och man ska aldrig döma någon som man inte känner, jag dömer inte Jake men inte heller Sofia. Vad jag menade som kanske inte kom fram helt är att det finns alltid två sidor av myntet och det här är något som Sofia säger är sant och har hänt, men var vi med i deras förhållande? Jag säger INTE att Sofia ljuger. Jag menar bara att det är lätt att ta en sida, men jag och du har ingen som helst aning om vad som är sant eller inte och Jake var otrogen bara för att den här tjejen sagt det till Sofia. Ja, han kan försvara sig på sin instagram eller nåt absolut, men han skulle också kunna kasta skit tillbaka på Sofia (varken du eller jag vet hur hon var i deras förhållande ellerhur? Hon kanske var en dröm flickvän, hon kanske var en mardröm för honom, kanske rent av själv var otrogen utan att nämna det) jag säger bara att vi vet INGENTING om Jake eller om Sofia, vi vet bara vad Sofia väljer att dela med sig av från SITT perspektiv. Vill återigen säga att jag INTE säger att Sofia ljugit om något, jag tycker bara att alla som kommenterar här verklien bashar honom och kallar honom skitstövel etc men undrar då bara hur många som känner varken honom eller Sofia personligen?? Jag älskar att läsa bloggar som är öppna med sig själva men har alltid i bakhuvudet att jag inte nödvändigtvis känner dom för det.

    Jag står inte på någons sida, inte på Jakes sida heller bara för att jag vill se det från bådas sida, tycker inte att någon förtjänar otrohet eller lögner om så är sant. Tycker bara att man ibland får tänka efter innan man kommenterar om någon.
    Hoppas att du förstår bättre hur jag menar A.

    Svara
 14. Charlotte

  Fyfan. Jag lider med dig och kan verkligen känna din smärta. När du har mött din rätta person kommer du att skratta åt att du lät en idiot som denne slå dig till marken. Ta hand om dig. <3

  Svara
 15. Mei mei

  Jag har varit med om en kanske liknande grej. Jag träffade en kille som gick i min dåvarande klass. Detta är 2014. Jag hade flyttat hem till lkpg fr Oslo. Så mina vänner va i andra städer/länder. Så självklart började jag o den här killen hänga mkt, pluggade en hel del ihop, festade ihop. Mådde jag dåligt på jobbet (jobbade nätter) så gick jag över till hans lägenhet o chillade tills första bussen börja rulla igen. Så höll vi på i 9 månader. Vi blev tajtare o det blev intensivt men vi fastnade för varan mer o mer. Lycklig o kär gick jag runt o log för mig själv tills den mörka dagen kom. Han slutade när jag hörde av mig på sms/ när jag ringde, han kom aldrig mer på lektionerna. Tills jag fick redan på att under tiden vi va ihop, så va han ihop med en annan tjej o när hon blev gravid då passade jag inte in i bilden. Så han valde o stänga ut mig. Jag mådde dåligt psykisk o ville inte gå verkan till skolan eller jobbet för den delen. Allting rasadeför mig. Det vi hade byggt upp va tomt luft för honom.

  Så efter detta kände jag att jag aldrig nånsin kmr o kunna lita på nån. Aldrig släppa in nån så nära som jag gjorde med honom. Så dagen efter att jag tog examen så flyttade jag ner till Gbg. Då hade det gått 1 år efter allting hände. Då började träffa en ny. Såklart va jag osäker hela tin för att jag inte ville hamna på samma sits igen. Det jag aldrig trodde hände, vi blev ihop, nu 1,5år efteråt lyckligare än nånsin. Så man ska nog bara leva i nuet. Känns det inte bra o träffa nån för man i bakhuvudet tänker; tänk om.. så låt det ta sin tid, smällt in det som har hänt när du känner att du är lugnare o börjar träffa andra så kan det klicka när du minst anar det.

  Ge aldrig upp för att nån annan har förstör en del av dina känslor en gång i tiden

  Svara
  1. Sofia Öberg Post författare

   Jaa jag träffar ingen nu för vet att jag inte är redo och har dessutom en avsmak för killar generellt faktiskt, man får låta det ta den tid det tar…. Kram!!

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.